Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

На Київщині 26 територіальних громад прийняли рішення про початок опалювального сезону

Враховуючи кліматичні умови в Київській області, 26 територіальних громад прийняли рішення про початок опалювального сезону.

Опалення запущено зокрема в деяких громадах Білоцерківського, Бориспільського, Броварського, Бучанського, Обухівського та Фастівського районів.

Станом на 21 жовтня 2022 року на Київщині до теплопостачання підключено 86 закладів соціальної сфери. Це 23 дитячих садки, 33 інших освітніх установ, 30 закладів охорони здоров’я та 72 житлових будинки. Підключення до тепла триває.

Нагадуємо, що в Київській області працює Штаб оперативного реагування на надзвичайні ситуації під час опалювального сезону.

У разі виникнення проблемних питань щодо роботи житлово-комунального господарства, опалення домівок чи будь-яких інших питань щодо теплопостачання, мешканці Київщини можуть звертатися за телефоном: (044) 363 07 34. Штаб працює цілодобово. Дзвінки з номерів українських мобільних операторів здійснюються за тарифом оператора.

Довідково.

Рішення про початок та закінчення опалювального періоду приймається органами місцевого самоврядування з урахуванням кліматичних умов згідно з

Правилами надання послуги з постачання теплової енергії і типових договорів про надання послуги з постачання теплової енергії, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 №830.

Опалювальний період починається не пізніше, ніж коли протягом трьох діб середня добова температура повітря становить 8°С та нижче. Закінчується не раніше, ніж коли протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря перевищує 8°С.

Коментарі