Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Олексій Кулеба: 20 жовтня необхідно мінімізувати використання електроенергії

На Київщині 20 жовтня з 7:00 до 23:00 необхідно мінімізувати використання електроенергії, зокрема вимкнути домашні прилади та побутову техніку. Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба у своєму Telegram-каналі. https://t.me/OleksiyKuleba

Також Олексій Кулеба зазначив, що потрібно зарядити телефони, ноутбуки і планшети, аби залишатися на звʼязку. В області можливі тимчасові відключення електроенергії.

Крім того, він наголосив, що від завтра в містах буде обмежене використання вуличного освітлення. За можливості ― потрібно обмежити пересування вулицями міст та селищ у темний час доби.

«Це дозволить зменшити навантаження на енергетичну інфраструктуру і ліквідувати наслідки російської агресії. Це важливий день, коли ми маємо проявити розуміння та єдність. Прошу поставитись до цього серйозно. Я вимкнув. Вимкни і ти», ― додав він.

Як повідомлялося раніше, під головуванням Президента України Володимира Зеленського відбулася стратегічна нарада щодо безпеки на об’єктах енергозабезпечення. У ній взяв участь і голова Київської ОВА Олексій Кулеба. Учасники зустрічі обговорили заходи для ліквідації наслідків у разі виведення з ладу енергосистеми України.

Коментарі