Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

НЕК Укренерго може запровадити відключення електроенергії у Київській області для уникнення аварій

Через значні руйнування енергетичної інфраструктури держкомпанія НЕК Укренерго попереджає про можливе впровадження стабілізаційних відключень електроенергії у Київській області.

Станом на 15 жовтня, з високою вірогідністю, ці відключення відбудуться в пікові години електроспоживання – зранку до 13.00 та ввечері з 18.00 до 23.00. Через складність пошкоджень інфраструктури, відключення можуть відбуватися більше, ніж 4 години. Точний термін відключення буде залежати від стану енергосистеми та розпоряджень НЕК Укренерго.

Список населених пунктів, котрих може стосуватися таке відключення, буде розміщений на сайті та соцмережах ДТЕК Київські регіональні електромережі. Слідкуйте за оновленнями.

Для того аби підтримати енергосистему закликаємо всіх мешканців Київської області споживати електроенергію помірно – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії ввечері з 18.00 до 23.00.

Бізнес клієнтів просимо обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів тощо.

Ці прості кроки допоможуть знизити необхідність відключень, або кількість відключених будинків. Наразі це найкраща підтримка енергетиків, котрі в режимі 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло.

Бережіть себе та рідних!

Віримо в перемогу!

Коментарі