Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Обухівська громада знову отримала сумну звістку з фронту. 10 жовтня 2022 року в боях за Краматорськ загинув наш земляк, мешканець с. Перегонівка, воїн Обухівського 135 тербатальйону СКРЕКОТЕНЬ ВІТАЛІЙ МИКОЛАЙОВИЧ.

Народився Віталій 16 червня 1971 року в селі Горошків Тетіївського району Київської області. Закінчив Горошківсьу середню школу та Білоцерківське вище професійно-технічне училище будівництва та сервісу.

У селі Перегонівка проживав з 1992 року. В мирний час працював будівельником і займався бджолярством.
З початком АТО був мобілізований 19 серпня 2014 року, увійшов до складу 93 ОМБР механіком – водієм БМП. Пройшов Опитне, Авдіївку, Піски.

За захист Донецького аеропорту нагороджений нагрудним знаком «За оборону Донецького аеропорту».

З перших днів повномаштабного вторгнення російських окупантів, Віталій записався в Обухівську територіальну оборону і добровольцем пішов на фронт у складі 135 батальйону у складі ЗСУ. Мав посаду стрільця відділення. Нагороджений орденом «За мужність III ступеню» та грамотою військової частини А 7301 «За мужність та відвагу».

У бою 10 жовтня 2022 року виявив стійкість і мужність, у ході ракетного обстрілу отримав поранення, не сумісні з життям.

Найщиріші слова співчуття рідним та близьким загиблого. Світла пам’ять та Царство Небесне Герою!

Прощання з Віталієм відбудеться завтра 14 жовтня 2022 року о 12:00 годині в центрі с. Перегонівка біля Будинку культури.

Коментарі