Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ВІЙНА ЗАБИРАЄ НАЙКРАЩИХ… СВІТЛА ПАМ’ЯТЬ ТОБІ, ТАРАСЕ!

Сьогодні у Семенівці ми попрощалися з нашим земляком, воїном, справжнім Героєм Примою Тарасом Володимировичем. Він загинув 10 вересня в Бахмуті під час важких боїв за Донеччину.

Провести Героя в останню путь та підтримати рідних прийшли односельці, військові побратими, друзі, усі, хто знав та поважав Тараса.

Він був чудовою людиною, доброю, щирою. Дуже любив майструвати, умів розібратися в усьому, що стосувалося будівництва. Щиро любив своїх рідних, був великим патріотом своєї Батьківщини.

Народився Тарас 20 січня 1992 року на Черкащині, але дитинство та юність його минули в Семенівці. Навчався в Семенівській ЗОШ. У 2011 році з відзнакою закінчив Ржищівський будівельний технікум, бо дуже мріяв будувати, творити, мав золоті руки. А далі була строкова служба в лавах ЗСУ.

У 2015-2019 роках захищав суверенітет нашої держави на сході, був учасником АТО/ООС, а коли 24 лютого 2022 року російські загарбники напали на Україну, не роздумуючи пішов захищати рідну Батьківщину.

Під час одного з найтяжчих боїв, виконуючи бойове завдання, Тарас отримав поранення не сумісні з життям.

Добрий і світлий хлопчина, надійний і щирий друг. Таким його запам’ятають усі, хто знав його. Його серце було сповнене добра, яке він щедро дарував людям, своїй Україні.

Батьки Володимир Валентинович та Наталія Павлівна втратили свою опору й підтримку. Сестра Таїса та брат Юрій залишилися без доброго, турботливого брата. Осиротіли й троє племінників — Михайло, Вікторія та Юрчик, для яких Тарас був і батьком, і порадником, і другом.

У цю гірку мить втрати ми поділяємо горе родини Тараса та разом з нею схиляємо голову в глибокій скорботі. Доземний уклін вам, Володимире Валентиновичу та Наталіє Павлівно, за виховання гідного сина, щирого патріота України, мужнього Героя.

Нехай душа загиблого воїна знайде вічний спокій! Спочивай з миром, Тарасе!

Добрий і світлий спомин про нашого Героя назавжди залишиться у пам’яті усіх, хто знав його, любив та шанував.

Герої не вмирають! Вони назавжди залишаються у наших серцях!

Коментарі