Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Зустріч в Кагарлицькій ДПІ

Сьогодні заступником начальника Кагарлицької ДПІ ГУ ДПС у Київській області Світланою Шепетою проведено зустріч з фізичними особами-платниками податків з питання необхідності подання платниками податків до податкових органів відомостей про зміну облікових даних.

Начальник податкової звернула увагу присутніх на те, що в разі зміни даних (місце проживання, прізвища, імені, по-батькові, тощо) всі фізичні особи – платники податків зобов’язані протягом місяця з дня виникнення таких змін подавати контролюючим органам відомості про зміну таких даних. Таке повідомлення відбувається шляхом подання до контролюючих органів Заяви про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб платників податків (Форма №5ДР) або Заяви про внесення змін до окремого реєстру Державного реєстру фізичних осіб – платників податків щодо фізичних осіб, які обліковуються за серією та/або номером паспорта (Форма№5 ДРП).

Додатково платників було проінформовано про те, що ДПС запроваджено новий електронний сервіс – подання відомостей для реєстрації фізичної особи/внесення змін до

Державного реєстру засобами електронного сервісу «Електронний кабінет платника».

Кагарлицька ДПІ ГУ ДПС у Київській області

Коментарі