Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

НОВОМУ НАВЧАЛЬНОМУ 2022-2023 РОКУ – БУТИ!

Традиційно, у переддень нового навчального року, ми зібрали освітян Обухівської міської територіальної громади на педагогічній конференції, яка відбулася 30 серпня у сесійній залі міської ради.

Цьогоріч зустріч пройшла у новому форматі, продиктованому складним часом воєнного стану в країні.

Для усіх нас життя поділилося на «до» і «після», коли 24 лютого розпочалася повномасштабна війна з російським окупантом.

Усі педагогічні колективи у перші дні війни виступили у ролі волонтерів, допомагаючи забезпечувати харчування військових, організовуючи надання гуманітарної допомоги. Щиро дякуємо їм за це.
Звичайно, найбільш вразливими у цій складній ситуації були і є діти. Саме їм, у першу чергу, потрібна психологічна підтримка та продовження навчального процесу.

З огляду на більш-менш спокійну воєнну обстановку на території нашої громади, ми можемо розпочати новий навчальний 2022-2023 рік. Для цього було зроблено чимало роботи усіма учасниками освітнього процесу: педагогами, батьками, керівниками закладів та органами місцевого самоврядування.

Колективи освітніх закладів разом з батьками визначили прийнятні для дітей форми навчання (онлайн, офлайн, змішана та сімейна).

Найголовнішою умовою початку очного та змішаного навчання є наявність тимчасових укриттів під час повітряної тривоги, а тому нами були визначені та підготовлені саме ті навчальні заклади, які можуть це забезпечити.

Загалом оцінюємо зроблену роботу та підготовку до нового навчального року на «відмінно».

Велика подяка усім, хто допомагав створити необхідні умови для навчання та виховання діток громади: педагогічним колективам та їхнім керівникам, управлінню освіти на чолі з Коломієць О.Г., старостам сіл, батькам та усім, хто долучився до цієї важливої справи.
Вітаючи освітян з початком нового навчального 2022-2023 року, хочемо побажати міцного здоров’я, витримки, сил та натхнення, а найголовніше – довгоочікуваної перемоги нашій Україні й повернення до мирного благополучного життя.

Разом до перемоги!

Коментарі