Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Для підготовки до опалювального сезону ДТЕК Київські регіональні електромережі відремонтує майже 700 кілометрів ліній

ДТЕК Київські регіональні електромережі робить усе необхідне для того, щоб інфраструктура електромереж Київської області надійно працювала в осінньо-зимовий період. Для цього компанія виконає ремонт 690 кілометрів ліній та технічно оновить 80 енергооб’єктів. Це дозволить підвищити надійність електропостачання мешканців, установ та підприємств області в період підвищеного попиту на електроенергію.

Кабінет Міністрів України прогнозує складний перебіг опалювального сезону 2022-2023 років. Проведення ремонтної програми – це внесок ДТЕК Київські регіональні електромережі у стабільне проходження сезону холодів. Наразі фахівці компанії вже виконали майже 550 ремонтів ліній електропередачі. Такі заходи підвищують надійність та стійкість енергосистеми міста й знижують її аварійність.

«Група ДТЕК – відповідальний бізнес, партнер суспільства і держави. З перших днів активних бойових дій, що точилися на Київщині, наші бригади ремонтували зруйновані окупантами мережі та повертали світло українцям й об’єктам критичної інфраструктури. Ми відновили майже 10 тисяч кілометрів ліній, відремонтували та включили 71 високовольтну підстанцію та 2975 трансформаторних підстанцій. Завдяки цьому вся область знову зі світлом. Компанія інвестувала у відновлення електропостачання близько 300 млн грн. Через проведені відновлювальні роботи компанія вимушена була скоригувати програму планових ремонтів. Усі фінансові й технічні ресурси, яким компанія завдячує стимулюючому RAB-регулюванню, ми спрямовуємо на підготовку до складного ОЗП 2022-2023р. Це велика робота енергетиків компаній і наш внесок у стабільне проходження осінньо-зимового періоду 2022-2023 років»,зазначили в ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Крім того, фахівці оператора системи розподілу розчистять від зелених насаджень понад 3 тисяч кілометрів повітряних електричних ліній. Це знизить аварійність мереж, особливо в населених пунктах, де переважає приватна забудова.

ДТЕК Київські регіональні електромережі закликає також обслуговуючі компанії відповідально поставитись до підготовки багатоповерхівок до зими. Адже саме вони опікуються та відповідають за стан внутрішньобудинкових мереж багатоповерхівок. Щоб електропостачання будинків було надійним, перед початком осінньо-зимового періоду ЖЕКи, ОСББ, керуючі компанії мають обстежити своє обладнання, провести необхідне технічне обслуговування та усунути несправності.

Коментарі