Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

На Київщині негода: аварійні бригади ДТЕК Київські регіональні електромережі ліквідують наслідки стихії

У Київській області погіршення погодних умов. За інформацією Українського Гідрометцентру, упродовж 16 серпня в регіоні прогнозуються грози. Негода вже стала причиною частини аварійних відключень електроенергії в регіоні. Бригади ДТЕК переведені в режим підвищеної готовності, щоб у максимально стислі терміни ліквідувати аварійні відключення світла.

Станом на 11:00 негода та поривчастий вітер спричинили відключення та обриви 30 ліній та 706 трансформаторних підстанцій (ТП). Найбільше відключень — у Баришівському, Бориспільському, Переяслав-Хмельницькому та Києво-Святошинському енерговузлах. Без електроенергії залишилися 25 населених пунктів повністю та 33 – частково.

Енергетики докладають максимум зусиль, щоб повернути світло в домівки клієнтів. Для ліквідації наслідків негоди ДТЕК Київські регіональні електромережі залучив 58 бригад.

ДТЕК Київські регіональні електромережі нагадує правила безпеки:

  • під час сильного вітру потрібно уникати знаходження біля ліній електропередачі;
  • при виявленні обірваних ліній не підходити ближче ніж 8-12 метрів, ні в якому разі не торкатися оголених проводів та одразу повідомити про це компанію;
  • якщо пропало світло, не намагайтеся здійснити ремонт самостійно. У випадку, коли світло зникло у квартирі або будинку, — зверніться до електрика, що обслуговує ваш будинок. Якщо немає світла на всій вулиці — зверніться до фахівців ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Про всі аварійні випадки на електромережах просимо повідомляти зручним для вас способом:

Під час негоди лінії кол-центру можуть бути перевантажені, тому компанія закликає клієнтів користуватися онлайн-сервісами.

ДТЕК Мережі – основа і підтримка для нормального життя країни та українців. Ми не зупиняємо свою роботу та продовжуємо підтримувати надійність та якість електропостачання для мешканців, підприємств та установ Київщини.

Коментарі