Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Олексій Кулеба: На Київщині триває розбір завалів та вивіз будівельного сміття

Із перших днів деокупації в області триває розбір завалів та вивіз будівельного сміття. До цього процесу, зокрема, були залучені працівники ДСНС та волонтери. Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

«Експертні комісії продовжують обстежувати стан пошкоджених будівель. Ряд будівель вже визначені непридатними для проживання – це понад 5400 об’єктів, що підлягають демонтажу», – зазначив Олексій Кулеба.

Також він повідомив, що з минулого тижня робота з вивезення будівельного сміття триває в найвіддаленіших громадах Вишгородського району. Наприклад, за декілька днів у Кухарях вивезли понад 400 тонн будівельного сміття. Бригади рухаються за маршрутом Кухарі – Підгайне – Тетерівське – Калинове – Заруддя – Слобода-Кухарська.

«Ще раз хочу подякувати всім мешканцям Київщини та волонтерам, які долучаються до допомоги. Роботи дуже багато. Ця війна – жахлива трагедія, і тільки разом ми зможемо розібратися з її наслідками та відновити комфортне життя мешканців Київщини», – підсумував Олексій Кулеба.

Коментарі