Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

23 студенти-дуальника отримали роботу в ДТЕК Київські регіональні електромережі

ДТЕК Київські регіональні електромережі працевлаштував 23 студенти з 5 вишів, які у 2021/22 учбовому році навчалися за дуальною програмою. Молодь працюватиме на посадах диспетчерів та електромонтерів, отримуватиме стабільну зарплатню та соціальні гарантії. Загалом за два роки реалізації проєкту дуальної освіти ДТЕК Київські регіональні електромережі працевлаштував 34 студенти.

У 2022 році, попри складну ситуацію в країні, ДТЕК Київські регіональні електромережі продовжує підтримувати талановиту молодь. Компанія надає студентам можливості для професійного навчання, працевлаштування та отримання гідної зарплатні, що відповідає цілі Сталого розвитку ГД ООН № 8 — «Гідна робота та економічний розвиток».

Протягом 2021/22 учбового року на дуальну програму навчання в ДТЕК Київські регіональні електромережі були відібрані 36 студентів з п’яти вишів: ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України», Таращанського технічного та економіко-правового коледжу, Київського електромеханічного фахового коледжу, Національного університету біоресурсів і природокористування України та Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

«ДТЕК — надійна та відповідальна компанія. З 2020 року ДТЕК Київські регіональні електромережі запустив проєкт дуального навчання для студентів, які обрали професію енергетика. Завдяки цій формі навчання ми допомагаємо студентам отримати практичні навички та професію в енергетичній галузі. За підсумками проходження навчання кожен мав можливість отримати пропозицію постійного працевлаштування. З 36 дуальників 2021/22 навчального року співробітниками ДТЕК Київські регіональні електромережі стали 23 студенти»,зазначають в компанії.

Студенти-дуальники навчаються за індивідуальною програмою, в якій 40% часу займає теорія, а 60% — практика безпосередньо на підприємстві. Компанія забезпечує студентів заробітною платою та повним соціальним пакетом (медична страховка, відпустка, лікарняні тощо).

«Я вдячний ДТЕК за можливість поєднання теорії з практикою, а також фахівцям, що дали нам знання. Тепер ми зможемо їх використовувати в сфері електроенергетики. За час навчання ми з одногрупниками вивчали схеми районів і конструкції, особливості будови та роботи релейного захисту та автоматики. Сформували уявлення та базу знань, як це працює на рівні розподільчих мереж. Це дуже корисно, планую поєднати своє життя з електроенергетикою»,розповів Антон, диспетчер ДТЕК Київські регіональні електромережі, колишній студент-дуальник, випускник Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського.

З усіма студентами на час навчання укладають тристоронні договори на здобуття освіти за дуальною формою, а також строкові трудові договори. Вони щомісяця отримують офіційну зарплатню й на них поширюється дія соціального пакета, передбаченого для працівників компанії.

Коментарі