Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ДТЕК Київські регіональні електромережі змінив графік планових ремонтів задля комфорту проходження вступної кампанії 2022

Оператор системи розподілу ДТЕК Київські регіональні електромережі скорегував графік проведення планових робіт з 25 липня по 5 серпня 2022 року для того, аби навчальні заклади, де у ці дні відбувається національне мультипредметне тестування (НМТ), були забезпечені безперебійним електропостачанням.

ДТЕК – надійна та відповідальна компанія, яка піклується про своїх клієнтів і розуміє, що безперебійне електропостачання до закладів освіти, де наразі відбувається НМТ дозволить без перешкод провести вступну кампанію 2022. Адже тестування відбувається в комп’ютерному форматі і для роботи техніки потрібна напруга. Тому ми коригуємо графік планових робіт на період з 25 липня по 5 серпня: планові роботи для посилення інфраструктури мереж за адресами тимчасових екзаменаційних центрів (шкіл та вузів) не проводитимуться – світло для цього не відключатиметься.

В разі аварійного відключення світла наші фахівці готові оперативно відновлювати електропостачання за цими адресами.

За всіма іншими адресами компанія продовжить роботу в штатному режимі – виконуватиме роботи з усунення дефектів в енергообладнанні, розчистки трас ліній електропередачі, виконання заявок клієнтів.

У зв’язку з воєнним станом у країні та згідно з постановою регулятора, компанія тимчасово закрила доступ до інформації про відключення та терміни відновлення електропостачання на сайті компанії. Графіки відключень спеціалісти компанії повідомляють місцевим громадам та військово-цивільній адміністрації.

Дізнатися інформацію про причину відключення світла можна за допомогою зручних дистанційних сервісів:
• чат-бот у Viber та Telegram (або в рядку пошуку вводьте «ДТЕК Київські регіональні електромережі»);
• мобільний додаток «Мережі онлайн» (завантажуйте додаток в AppStore або Google Play Market);
• сторінку у Facebook;
• кол-центр. Дзвоніть за номерами (067/099/093) 495 70 40, (044) 459 07 40.

Коментарі