Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

НИЗЬКИЙ УКЛІН ТА ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЮ

Сьогодні Обухівська громада провела в останню путь свого земляка, воїна – Капітоненка Олександра Олександровича.

Народився Олександр 25 серпня 1981 року в Обухові. У 1998 році закінчив ЗОШ №5. Після школи навчався в Київському ПТУ та здобув спеціальність автослюсаря. Деякий час працював за професією, а потім перейшов в галузь торгівлі.

Олександр мав чітку позицію патріота, небайдужого громадянина своєї держави. Коли над Україною нависла велика російська загроза, він не зміг стояти осторонь, і в 2015 році став на захист східних рубежів країни в зоні АТО у складі 93-ї бригади.

Після повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року російських загарбників, Олександр, не вагаючись, пішов на передову лінію фронту. Служив навідником 2 мотопіхотної роти військової частини А4532.

14 липня 2022 року в напрямку населеного пункту Клинове Донецької області в ході бою він отримав поранення несумісні з життям.

Загибель Олександра стала тяжкою втратою для його родини та нашої громади. Без батька залишилося троє дітей: 22-річний Дмитро, 19-річна Кіра та 6-річна Єва.

Він був чудовим батьком, чоловіком, сином, чуйною людиною та справжнім, вірним другом для своїх побратимів. А найголовніше – він був відважним воїном та захисником рідної Батьківщини.

Мав державні нагороди: Орден «Патріот України», Медаль «Відвага та честь», медаль «Учасник АТО».

Висловлюю щирі слова співчуття рідним загиблого: дружині Діні Сергіївні, дітям, мамі Ніні Михайлівні, близьким та усім, хто знав Олександра.

Схиляємо голови в глибокій шані перед подвигом нашого Героя!

Світла пам’ять та Царство Небесне!

Герої не вмирають! Вони навіки в наших серцях.

Коментарі