Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Проєкт КРИЛА пропонує жінкам Київщини розпочати власну справу

У 2022 році Проєкт «Крила», впроваджений Всеукраїнською благодійною організацією «КОНВІКТУС УКРАЇНА» в партнерстві з міжнародною організацією «Інститут Пакт» та за фінансової підтримки Уряду Канади, запрошує жінок із Київської області на 4-денний інтенсивний тренінг. Мешканки Баришівської, Васильківської, Білоцерківської, Ржищівської громад та міста Обухів, які розбудовують власну справу або мають бізнес-ідею, отримають можливість здобути знання для започаткування власної справи та перевірити свою бізнес-модель на міцність. Заявку потрібно подати до 15 червня.

Мета проекту – покращення можливостей для працевлаштування та розвиток підприємництва серед жінок Київщини.

Тренінг навчить будувати й презентувати власну бізнес-модель, повірити в свої сили, а також отримати фінансування. Учасниці тренінгу знаходяться в дружньому розвиваючому середовищі, яке сприяє зміцненню їхнього потенціалу бути працевлаштованими або бути залученими до підприємницької діяльності

Також під час програми у вас буде можливість поспілкуватися з успішними підприємцями та отримати поради від кількох фахових менторів.

Після завершення навчання учасниці матимуть можливість отримати фінансову підтримку для проходження професійних курсів, започаткування власного бізнесу, закупівлю необхідного обладнання, тощо. Проєкт надає перевагу креативним ідеям та започаткованим на місцях інноваціям.

Київський обласний центр зайнятості співпрацює з організаторами проєкту «Крила» з 2021 року. За час нашої співпраці більше 100 жінок Київщини отримали підтримку проєкту.

Дізнайся, чи відповідаєш ти критеріям, заповни аплікаційну форму і летимо!

Більше інформації про програму, критерії відбору, а також аплікаційна форма за посиланням: https://joinwings.pactukraine.org.ua/

Коментарі