Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Світло повернули для понад 1 600 родин: електромонтери ДТЕК продовжують лагодити мережі на звільнених територіях Київщини

За 10 травня аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК відновили електропостачання для 1 657 родин у 8 населених пунктах Київщини, що були знеструмленими в період активних бойових дій. Електромонтери компанії продовжують відновлювати електромережі в районах області, щойно проходить розмінування територій українськими військовими.

10 травня аварійні бригади ДТЕК повністю повернули світло у села Калинове та Слобода-Кухарська Вишгородського району. Частково відновили електропостачання у селах Кухарі та Тетерівське. У Бучанському районі частково заживили Гостомель, Горенку, Ірпінь, Бучу. Загалом електроенергію повернули для 1 657 родин.

Без світла залишаються 5,5 тисяч домогосподарств у 10 населених пунктах.

11 травня енергетики ДТЕК продовжують виконувати роботи з повернення світла у населених пунктах Бучанського та Вишгородського районів, в тому числі за заявками споживачів, що повернулися у свої будинки на звільнених територіях.

Енергетики всіх операторів системи розподілу ДТЕК Мережі згуртувалися, щоб відновити все зруйноване окупантами. В Київській області допомагають відновлювати зруйновані мережі енергетики ДТЕК з Одещини, Дніпропетровщини та Києва. Електромонтери приступають до роботи одразу після розмінування цих територій українськими військовими та отримання дозволу від Збройних сил України для доступу до місць пошкоджень.

Аварійні бригади енергетиків безперервно працюють вже 76 добу, щоб оперативно відновлювати електропостачання населених пунктів у Київській області, які постраждали через бойові дії.

Використовуйте лише офіційні канали інформації та зберігайте спокій. Фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт компанії, соцмережі, кол-центр, чат-боти в Telegram та Viber, які можна знайти за назвою «ДТЕК Київські регіональні електромережі».

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

Коментарі