Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

2 000 родин на звільнених територіях Київщини знову зі світлом: ДТЕК продовжує лагодити мережі, пошкоджені через бойові дії

Протягом 5 травня аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК повернули світло для 2 015 родин у Бучанському та Вишгородському районах Київщини, що були без світла через бойові дії. Електромонтери компанії продовжують відновлювати електромережі в районах області, щойно проходить розмінування територій українськими військовими.

5 травня електромонтери ДТЕК повністю відновили електропостачання села Жерева у Вишгородському районі. У Бучанському районі підключили всіх споживачів у Дмитрівці та Мирчі. В цих населених пунктах енергетики вже працюють над точковими заявками клієнтів та відновленням постійних схем електропостачання. Також частково подали напругу та продовжують роботи у Гостомелі, Ірпіні, Бучі, Романівці, Загальцях, Андріївці та селі Калинове Вишгородського району.

Загалом за минулу добу світло повернули для 2 015 родин.

Без світла залишаються 11,8 тисяч домогосподарств у 17 населених пунктах.

6 травня енергетики ДТЕК продовжують виконувати роботи з повернення світла у населених пунктах Бучанського та Вишгородського районів, в тому числі за заявками споживачів, що повернулися у свої будинки на звільнених територіях.

Енергетики всіх операторів системи розподілу ДТЕК Мережі згуртувалися, щоб відновити все зруйноване окупантами. В Київській області допомагають відновлювати зруйновані мережі енергетики ДТЕК з Одещини, Дніпропетровщини та Києва. Електромонтери приступають до роботи одразу після розмінування цих територій українськими військовими та отримання дозволу від Збройних сил України для доступу до місць пошкоджень.

Аварійні бригади енергетиків безперервно працюють вже 71 добу, щоб оперативно відновлювати електропостачання населених пунктів у Київській області, які постраждали через бойові дії.

Використовуйте лише офіційні канали інформації та зберігайте спокій. Фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт компанії, соцмережі, кол-центр, чат-боти в Telegram та Viber, які можна знайти за назвою.

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

Коментарі