Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Обухівські рятувальники перевірили технічний стан пожежних гідрантів

29 квітня 2022 року Обухівські рятувальники здійснили перевірку технічного стану пожежних гідрантів, розташованих на території міста Обухів, Київської області.

В ході перевірки провели коригування службової документації та відмітили, які гідранти несправні, а які можна використовувати в разі виникнення пожеж. Найпоширенішим недоліком було в переважній більшості випадків відсутність покажчиків місцезнаходження пожежних гідрантів. Рятувальники звертаються з проханням до всіх керівників приватних підприємств, установ, організацій, завчасно подбати про пожежну безпеку та виключно для себе з’ясувати, де рятувальники будуть брати воду у випадку пожежі та встановити пожежні гідранти або резервуари.

Слід зазначити, що справність зовнішнього протипожежного водопостачання, зокрема і пожежних гідрантів, сприяє оперативності пожежно-рятувальних підрозділів під час ліквідації пожеж, в плані можливості оперативного забору води та/або забезпеченню безперешкодної подачі води для цілей пожежогасіння. А це відповідно збережене від знищення вогнем майно громадян, їх оселі, будівлі та споруди, або ж навіть здоров’я та життя людей.

Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям
Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області
старший лейтенант служби цивільного захисту
Владислав СЕКРЕТ

Коментарі