Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ДТЕК за місяць повністю повернув світло в Броварський район Київщини та частково відновив роботу центрів обслуговування клієнтів

Протягом квітня аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК повістю повернули світло у Броварський район та більшість населених пунктів Вишгородського району. За місяць електропостачання відновили для 226 750 домівок*, що були без світла через зруйновані лінії внаслідок бойових дій. Також за 30 днів роботи енергетики заживили низку об’єктів соціально важливої інфраструктури у Вишгородському, Броварському, Бучанському районах і частково відновили роботу центрів обслуговування клієнтів (ЦОК). Електромонтери ДТЕК продовжують відновлювати електромережі в районах Київщини, щойно проходить розмінування територій українськими військовими.

Протягом квітня електромонтери ДТЕК повністю повернули світло у Броварський район та більшій частині Вишгородського району. Наразі в населених пунктах цих районів продовжуються роботи над точковими заявками клієнтів та відновленням постійних схем електропостачання.

Загалом за місяць електропостачання відновили для 226 750 домівок. Зокрема, лише за останню добу відновили електропостачання для 2 160 родин у Бучанському районі в Ірпні, Бучі, Макарові, Гостомелі, селах: Микуличі, Берестянка, Гавронщина, Озера, Блиставиця, Бородянка, Калинівка. У Вишгородському районі – в селах Варівськ та Осовець.

За останній місяць електромонтери ДТЕК відновили електропостачання важливих об’єктів соціальної інфраструктури, в тому числі органів місцевої влади :
– Ворзель: пологовий будинок
– Бровари: лікарня, водоканал,
– Ірпінь: лікарня, водоканал
– Гостомель: лікарня, склозавод
– Іванків: водоканал, хлібозавод, цегляний завод
– Буча: водоканал, пожежна частина
– с. Плоске: газорозподільчий пункт
– с. Загальці: лікарня, школа, аптека
– смт Макарів: вузол зв’язку

Без світла залишаються 17,7 тисяч домогосподарств у 30 населених пунктах.

2 травня енергетики ДТЕК продовжують виконувати роботи з повернення світла, в тому числі за заявками споживачів, що повертаються у свої будинки на звільнених територіях у населених пунктах Бучанського та Вишгородського районів. Повернути світло в усі домівки та заживити всі об’єкти соціально-важливої інфраструктури на Київщині енергетики ДТЕК планують до 1 червня.

Енергетики всіх операторів системи розподілу ДТЕК Мережі згуртувалися, щоб відновити все зруйноване окупантами. В Київській області допомагають відновлювати зруйновані мережі енергетики ДТЕК з Одещини, Дніпропетровщини та Києва. Електромонтери приступають до роботи одразу після розмінування цих територій українськими військовими та отримання дозволу від Збройних сил України для доступу до місць пошкоджень.

Аварійні бригади енергетиків безперервно працюють вже 67 добу, щоб оперативно відновлювати електропостачання населених пунктів у Київській області, які постраждали через бойові дії.

Компанія робить все можливе, щоб жителі Київської області якомога скоріше мали змогу повернутися до звичного життя та отримували послуги з розподілу електроенергії у зручному для себе форматі. Задля цього в компанії продовжують функціонувати доступні дистанційні канали обслуговування. А для тих клієнтів, у кого виникли труднощі з використанням дистанційних сервісів, або виникли питання, які потребують термінового вирішення, оператор системи розподілу частково відновив роботу центрів обслуговування клієнтів. ЦОК відкрито в Києві, Борисполі, Вишневому, Білій Церкві, Бородянці. Всього в Київській області вже працює 8 офісів компанії.

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

*з урахуванням домівок, які доводилося підключати повторно через ракетні обстріли

Коментарі