Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ДТЕК Київські регіональні електромережі відновлює роботу ще трьох центрів обслуговування клієнтів у Київській області

З 25 квітня відновлюють свою роботу ще три центри обслуговування клієнтів (ЦОК) ДТЕК Київські регіональні електромережі. Свої двері відчинили офіси в Броварах, Василькові та Вишгороді. ДТЕК дбає про своїх клієнтів та робить все можливе, для того аби вони отримували всі необхідні їм сервіси навіть в умовах воєнного стану.

Держава поступово відбудовує зруйноване окупантами, щоб якомога скоріше повернути країну до нормального життя. ДТЕК також допомагає державі відновлюючи роботу ЦОКів, для того щоб наші клієнти могли швидко та зручно отримувати всі послуги, які надає компанія.

«ДТЕК Київські регіональні електромережі розвиває дистанційні сервіси для того, щоб наші клієнти могли отримати необхідну допомогу та консультацію не виходячи з дому, в режимі 24×7. Разом з тим, розуміючи потреби клієнтів ми відновили роботи ще трьох ЦОКів у Броварах, Василькові та Вишгороді. Наразі для візитів клієнтів відкрито вже сім центрів у Київській області», — зазначили в компанії.

Минулого тижня були відкриті ЦОКи в Києві, Борисполі, Вишневому та Білій Церкві. Всього в Київській області вже працює 7 офісів компанії.

В центрах обслуговування клієнти зможуть залишити заявки та отримати послуги щодо відновлення документів, які мешканці Київщини втратили під час бойових дій та розв’язувати питання щодо договорів на розподіл електроенергії зруйнованих будинків. Також клієнти зможуть отримати послуги з перезаключення договорів, коригування показів приладів обліку, прийому звітів за об’єми споживання юридичних клієнтів та інші послуги.

Задля безпеки клієнтів, співробітники центрів поінформовані про укриття та бомбосховища, що знаходяться поблизу. У випадку оголошення повітряної тривоги вони підкажуть, як швидко їх дістатися, щоб убезпечити себе від обстрілу.

Наразі центри обслуговування відкрито за адресами: в місті Бровари по вулиці Вокзальна, буд. 10; в місті Васильків по вулиці Небесної Сотні, буд. 82 та Вишгороді по вулиці Кургузова, буд. 12. Офіси працюватимуть з 9:00 до 17:00 з понеділка по п’ятницю. З відповідним коректуванням графіку роботи в залежності від особливостей діючої у конкретному регіоні комендантської години. Адреси відкритих офісів можна дізнатись на сайті оператора системи розподілу у відповідному розділі або зателефонувавши до контакт-центру.

Використовуйте лише офіційні канали інформації та зберігайте спокій. Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

Як повідомлялося раніше, з 20 квітня відновлюють свою роботу чотири центри обслуговування клієнтів (ЦОК) ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Коментарі