Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

За 19 днів після звільнення Київщини від російських окупантів енергетики ДТЕК вже повернули світло 56% родин, що залишались без світла через бойові дії

З 3 квітня, відколи українські військові звільнили Київщину від російських окупантів, електромонтери ДТЕК повернули світло для понад 83 тисяч родин. Це 56% від загальної кількості знеструмлених споживачів в області. Так, лише протягом останньої доби аварійні бригади ДТЕК відновили електропостачання для 10 тисяч родин у містах та селах Бучанського та Вишгородського районів Київської області. Електромонтери продовжують лагодити мережі на територіях Київщини, звільнених Збройними силами України від російських окупантів, щойно отримують на це дозвіл українських військових.

За минулу добу електромонтери ДТЕК полагодили частину мереж середньої та низької напруги у населених пунктах області і повернули світло для 9 957 родин. Зокрема, у Бучанському районі повністю відновили електропостачання у селах: Михайлівка-Рубежівка, Вишняки, Майданівка, Язвинка, Красний Ріг. Частково заживили Бучу, Макарів, Бородянку, Гостомель, Ірпінь, Ворзель, Калинівку, Загальці, Нову Буду. У Вишгородському районі вже повністю заживили села: Дубова, Володарка, Красятичі, Вовчків, Шкнива, Міхлівщина, Станишівка, Лісовичі, Толокунь, Абрамівка. Частково світло повернули у села: Обуховичі, Синяк, Дмитрівка, Козаровичі, Червоне.

З 3 квітня, відколи українські військові звільнили Київщину від російських загарбників, енергетики відновили електропостачання для понад 56% всіх родин, що лишилися без світла через бойові дії. З електроенергією тепер 83 тисячі родин на Київщини. Без світла залишаються 66 тисяч домогосподарств у 109 населених пунктів у Київській області.

Аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК продовжують відновлювати електропостачання в районах Київщини, звільнених Збройними силами України від російських окупантів. 22 квітня енергетики ДТЕК планують виконувати роботи з відновлення мереж у 27 населених пунктах Бучанського та Вишгородського районів.

Енергетики всіх операторів системи розподілу ДТЕК Мережі згуртувалися, щоб відновити все зруйноване окупантами. В Київській області допомагають відновлювати зруйновані мережі енергетики ДТЕК з Одещини, Дніпропетровщини та Києва. Електромонтери приступають до роботи одразу після розмінування цих територій українськими військовими та отримання дозволу від Збройних сил України для доступу до місць пошкоджень. В першу чергу аварійні бригади відновлюють високовольтні мережі 110-35 кВ, які забезпечують електропостачанням населені пункти. Після цього ремонтують розподільчі мережі 10-0,4 кВ, що живлять безпосередньо житлові будинки. Також фахівці компанії опрацьовують заявки споживачів в тих містах та селах, де вже повністю повернули світло в населені пункти по мережам 10 кВ й приступили до виконання ремонтів в мережах 0,4 кВ.

Аварійні бригади енергетиків безперервно працюють вже 58 діб, щоб оперативно відновлювати електропостачання населених пунктів у Київській області, які постраждали через бойові дії. Електромонтери ДТЕК разом із лікарями, волонтерами, постачальниками найнеобхідніших продуктів харчування та ліків, роблять все від них залежне, щоб підтримати Україну та українців у складних умовах.

Використовуйте лише офіційні канали інформації та зберігайте спокій. Фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт компанії, соцмережі, кол-центр, чат-боти в Telegram та Viber, які можна знайти за назвою «ДТЕК Київські регіональні електромережі».

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

Коментарі