Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

СВІТЛА ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЮ

Обухів знову осиротів. Наша громада сьогодні провела в останню путь Галбу Павла Володимировича, який разом з іншими побратимами 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців обороняв передмістя Києва від російських окупантів.

Його життя обірвалося 14 березня 2022 року під час запеклого бою в с. Мощун Бучанського району. Отримані поранення були несумісні з життям. І лише більше ніж через місяць тіло воїна знайшло останній спочинок в рідній стороні.

На жаль, війна забирає найкращих. А Павло був саме таким. Палко любив Батьківщину, всю душу вкладав в родину, в своїх двох синів-соколят.

Йому було всього 40 років. Скільки планів він не здійснив, скільки справ не зробив, але виконав найголовнішу місію справжнього чоловіка, захисника, воїна – став на захист рідної землі.

Ще з 2015 року він пішов захищати східні кордони країни в зоні АТО/ООС. В боях за Україну отримав нагороди: Медаль «Учасник АТО», державну нагороду – відзнаку Президента України «За участь в антитерористичній операції», Медаль «Захисникам Вітчизни».

У перший день російсько-української повномасштабної війни, 24 лютого 2022 року він без вагань став на захист Батьківщини, боронячи рубежі Київщини та захищаючи столицю.

Добрий і вірний душею, хороший товариш, мужній та відважний воїн. Він свято вірив в перемогу добра над злом, мав непохитні патріотичні переконання, що Україна – сильна, вільна і незалежна держава.

Залишились без рідної і дорогої людини батьки – Наталія Іванівна і Володимир Миколайович, дружина Наталія, двоє синів – Максим і Макар та молодший брат Іван.

Ми завжди будемо пам’ятати Павла, нашого Героя, справжнього захисника своєї рідної землі.

Царство Небесне!

Схиляємо голови в невимовній скорботі перед світлою пам’яттю воїна!

Щирі співчуття рідним, близьким, усім, хто його знав…

Герої не вмирають!

Коментарі