Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

На Київщині знову зі світлом понад 7000 родин: ДТЕК продовжує лагодити електроінфраструктуру на звільнених територіях області

16 квітня аварійні бригади енергетиків ДТЕК повернули світло для 7000 родин в 23 населених пунктах Київській області, що були знеструмлені під час активних бойових дій. Енергетики продовжують лагодити мережі в селах та містах, звільнених Збройними силами України від російських окупантів і які вже розмінували українські військові.

Протягом 16 квітня електромонтерам ДТЕК вдалося відновити електропостачання для 7057 родин у 23 населених пунктах Київської області. Зокрема, повністю відновили електропостачання у Вишгородському районі у селах: Прибірськ, Пироговичі, Шпилі, Леонівка, Зимовище, Рудня-Тальська, Рудня-Шпилівська, Катюжанка, Дудки, Абрамівка, Володимирівка, Савенки, Рудня-Димерська, Вахівка, Любидва, Гута, Димер, Литвинівка, Рикунь, Глібівка, Демидів.

Також частково вдалося подати напругу смт. Гостомель, м. Ірпінь, м. Буча

Однак, вранці 17 квітня, через ворожий обстріл була пошкоджена одна з високовольтних підстанцій Броварського району. Через це без світла лишилось понад 25 тисяч споживачів. Спеціалісти компанії за менше, ніж 3 години заживили більшу частину клієнтів та лікарні у м. Бровари. Наразі енергетики роблять все можливе для того, щоб відновити електропостачання міського водоканалу та всіх клієнтів до кінця дня 17 квітня.

Аварійні бригади ДТЕК продовжують відновлення електропостачання в населених пунктах Київщини, звільнених Збройними силами України від російських окупантів. Енергетики всіх операторів системи розподілу ДТЕК Мережі згуртувалися, щоб відновити все зруйноване окупантами. В Київській області допомагають відновлювати зруйновані мережі енергетики ДТЕК з Одещини, Дніпропетровщини та Києва.

Бригади енергетиків приступають до роботи одразу після розмінування цих територій. В першу чергу фахівці компанії відновлюють високовольтні мережі 110-35 кВ, які забезпечують електропостачання населених пунктів. Після цього розпочинають відновлення розподільчих мереж 10-0,4 кВ, які живлять безпосередньо житлові будинки.

17 квітня енергетики ДТЕК планують виконувати роботи з відновлення електропостачання ще у 27 населених пунктах Броварського, Бучанського та Вишгородського районів.

Аварійні бригади енергетиків безперервно працюють вже 53 добу, щоб оперативно відновлювати електропостачання населених пунктів у Київській області, які постраждали через бойові дії.

Використовуйте лише офіційні канали інформації та зберігайте спокій. Фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт компанії, соцмережі, кол-центр, чат-боти в Telegram та Viber, які можна знайти за назвою «ДТЕК Київські регіональні електромережі».

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

Коментарі