Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Повернули світло ще для 4 600 родин та газорозподільчого пункту: ДТЕК продовжує лагодити зруйновану електроінфраструктуру на звільнених територіях Київщин

11 квітня аварійні бригади енергетиків ДТЕК повернули світло для 4 611 родин в 31 населеному пункті Київській області, що були знеструмлені під час активних бойових дій. Енергетики продовжують лагодити мережі в селах та містах, звільнених Збройними силами України від російських окупантів і які вже розмінували українські військові. За минулу добу відновили електропостачання газорозподільчого пункту у селі Плоске Броварського району. Аварійно-відновлювальні роботи в області продовжуються, щойно бригади отримують можливість їх безпечно виконувати.

Протягом 11 квітня електромонтерам ДТЕК вдалося відновити електропостачання для 4 611 родин в 31 населеному пункті Київської області. Зокрема, у Бучанському районі частково світло повернули у міста Ірпінь та Бучу, а також села: Гавронщина, Тернопільське, Фасівочка, Бузова, Гурівщина, Любимівка, Дмитрівка, Капітанівка, Мила, Петрушки, Ясногородка. У Броварському районі частково відновлено електропостачання у селах: Велика Димерка, Бобрик, Богданівка, Перемога, Мрія. Після відтиску нападу російських окупантів Збройними силами України та розмінування цих територій, енергетиків допустили до відновлення зруйнованих електромереж. Щоденно фахівці компанії обстежують лінії і поступово лагодять електроінфраструктуру в містах та селах області.

Також за минулу добу фахівці ДТЕК відновили електропостачання газорозподільчого пункту у селі Плоске Броварського району.

Аварійні бригади ДТЕК продовжують відновлення електропостачання в населених пунктах Київщини, звільнених Збройними силами України від російських окупантів. Енергетики всіх операторів системи розподілу ДТЕК Мережі згуртувалися, щоб відновити все зруйноване окупантами. В Київській області допомагають відновлювати зруйновані мережі енергетики ДТЕК з Одещини, Дніпропетровщини та Києва.

Електромонтери проводять огляди енергообладнання та виконують відновлювальні роботи. Аварійно-відновлювальні бригади приступають до роботи одразу після розмінування цих територій. В першу чергу фахівці компанії відновлюють високовольтні мережі 110-35 кВ, які забезпечують електропостачання населених пунктів. Після цього розпочинають відновлення розподільчих мереж 10-0,4 кВ, які живлять безпосередньо житлові будинки.

12 квітня енергетики ДТЕК планують виконувати роботи з відновлення електропостачання ще у 34 населених пунктах Броварського, Бучанського та Вишгородського районів.

Компанія співпрацює з Територіальною обороною та Збройними силами України для отримання доступу до місць пошкоджень. Електромонтери ДТЕК разом із лікарями, волонтерами, постачальниками найнеобхідніших продуктів харчування та ліків, роблять все від них залежне, щоб підтримати Україну та українців у складних умовах.

Без світла залишаються мешканці 279 населених пунктів у Київській області.

Аварійні бригади енергетиків безперервно працюють вже 48 добу, щоб оперативно відновлювати електропостачання населених пунктів у Київській області, які постраждали через бойові дії.

Використовуйте лише офіційні канали інформації та зберігайте спокій. Фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт компанії, соцмережі, кол-центр, чат-боти в Telegram та Viber, які можна знайти за назвою «ДТЕК Київські регіональні електромережі».

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

Коментарі