Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ДТЕК відновив електропостачання для 5 000 родин у 45 населених пунктах Київщини та Ірпінської Центральної лікарні

9 квітня аварійні бригади енергетиків ДТЕК повернули світло для 5 298 родин в 45 населених пунктах Київській області, що були знеструмлені через бойові дії. Енергетики продовжують лагодити мережі в селах та містах, звільнених Збройними силами України від російських окупантів і які вже розмінували українські військові. За минулу добу відновили електропостачання соціально-важливого об’єкта у місті Ірпінь – Центральної поліклініки. Аварійно-відновлювальні роботи в області продовжуються, щойно бригади отримують можливість їх безпечно виконувати.

Протягом 9 квітня електромонтерам ДТЕК вдалося відновити електропостачання в 45 населених пунктах Київської області. Зокрема, у Бучанському районі частково світло повернули у місто Ірпінь та смт Макарів, а також у села: Ясногородка, Пашківка, Осикове, Липівка, Гореничі, Фасова. У Броварському районі – у смт Баришівка та села: Перемога, Шевченкове, Велика Димерка, Скибин, Русанів, Світильня, Гребеньки, Богданівка, Літки. Після відтиску нападу російських окупантів Збройними силами України та розмінування цих територій, енергетиків допустили до відновлення зруйнованих електромереж. Загалом протягом минулої доби світло повернули для 5 298 родин у Київській області.

Окрім того енергетики відновили електропостачання Центральної поліклініки у місті Ірпінь, звільненому Збройними силами України від російських окупантів.

Аварійні бригади ДТЕК продовжують відновлення електропостачання в населених пунктах Київщини, звільнених Збройними силами України від російських окупантів. Енергетики всіх операторів системи розподілу ДТЕК Мережі згуртувалися, щоб відновити все зруйноване окупантами. В Київській області допомагають відновлювати зруйновані мережі енергетики ДТЕК з Одещини та Києва.

Електромонтери продовжують огляди енергообладнання та виконувати відновлювальні роботи. Аварійно-відновлювальні бригади приступають до роботи одразу після розмінування цих територій. В першу чергу фахівці компанії відновлюють високовольтні мережі 110-35 кВ, які забезпечують електропостачання населених пунктів. Після цього розпочинають відновлення розподільчих мереж 10-0,4 кВ, які живлять безпосередньо житлові будинки.

10 квітня енергетики ДТЕК планують виконувати роботи з відновлення електропостачання ще у 15 населених пунктах Броварського, Бучанського та Вишгородського районів.

Компанія співпрацює з Територіальною обороною та Збройними силами України для отримання доступу до місць пошкоджень. Електромонтери ДТЕК разом із лікарями, волонтерами, постачальниками найнеобхідніших продуктів харчування та ліків, роблять все від них залежне, щоб підтримати Україну та українців у складних умовах.

Без світла залишаються мешканці 359 населених пунктів у Київській області.

Аварійні бригади енергетиків безперервно працюють вже 46 добу, щоб оперативно відновлювати електропостачання населених пунктів у Київській області, які постраждали через бойові дії.

Використовуйте лише офіційні канали інформації та зберігайте спокій. Фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт компанії, соцмережі, кол-центр, чат-боти в Telegram та Viber, які можна знайти за назвою «ДТЕК Київські регіональні електромережі».

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

Коментарі