Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Звернення міського голови до мешканців громади

Слава Україні!

Звертаюся до усіх мешканців нашої громади.

Місто Обухів та села, що входять до складу міської територіальної громади, живуть і функціонують в штатному режимі.

Комунальні служби безперебійно забезпечують населення водою, світлом, тепло- та газопостачанням. Регулярно відбувається прибирання територій та вивезення сміття.

Ми маємо стратегічний продовольчий запас продуктів та розроблений план евакуації населення на момент загострення воєнної ситуації.

Проводяться виплати пенсій та інших видів соціальної грошової допомоги. Управління соціального захисту населення Виконавчого комітету Обухівської міської ради займається обліком внутрішньо переселених осіб з подальшим оформленням для них державної матеріальної допомоги, яка буде нараховуватися з 30 березня в рамках програми Уряду для переселенців. Також надаємо гуманітарну допомогу соціально незахищеним верствам населення та переселенцям.

Свою виробничу діяльність відновили більшість підприємств на території громади, працюють магазини, аптеки, АЗС та державні установи. Сільськогосподарські підприємства розпочали посівні роботи.

У штатному режимі функціонує Обухівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування, яка забезпечена необхідними медикаментами та продуктами харчування.

На території громади в усіх закладах освіти організовано онлайн навчання.

Для комунікації та вирішення нагальних проблем діє телефонна «гаряча лінія» – 067 100-28-22.

Працівники, заступники та начальники усіх структурних підрозділів міської ради працюють на своїх робочих місцях, а деякі з них перебувають у лавах територіальної оборони та добровільних формувань.

Ми займаємося всіма необхідними та покладеними на нас Обухівською районною військовою адміністрацією завданнями.

Багато з них є стратегічними та мають військове значення, а тому заборонені для оприлюднення в цілях безпеки воїнів та цивільного населення.

Запевняю вас, що я теж знаходжуся в місті 24/7 та виконую в повному обсязі покладені на мене обов’язки згідно з воєнним станом.

Хочу подякувати усім, хто наближає перемогу: нашим військовим, волонтерам, комунальникам, медикам, освітянам, представникам бізнесу, тим, хто займається харчуванням, зводить оборонні об’єкти на території громади.

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Коментарі