Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ!

Дуже важко усвідомлювати те, що в Україні зараз йде війна. Важко в це повірити. Ворог підступний, але слабкий у своїй ненависті до українців. Зараз твориться нова нація українців! Справжніх, незламних, об’єднаних великою любов’ю до України, єдиним прагненням вільно жити на своїй землі.

У ці важкі дні Обухівська міська територіальна громада, як надійний щит, стала на захист рідної землі, своїх родин, своїх домівок.

Ми усі разом забезпечили гарячим харчуванням, проживанням, медикаментами та паливно-мастильними матеріалами Збройні Сили України, Тероборону, органи спеціального призначення, загін добровільного формування територіальної громади.
Налагодили прямі поставки хліба для воїнів.

Розгорнули та забезпечили медикаментами першої необхідності госпіталь у нашій лікарні.

На території усієї громади сформовано та побудовано блокпости, на яких організували цілодобове чергування.

Розпочався набір добровільного формування територіальної громади з числа мешканців.

Створена телефонна “гаряча лінія” тероборони для комунікування та реагування зі спеціальними службами, яка працює цілодобово.

Налагоджуємо та вдосконалюємо систему оповіщення повітряної тривоги, долучаючи церкви територіальних громад.

Відсьогодні налагодили зв’язок постачання хліба одиноким людям похилого віку, адресну допомогу та постачання хліба людям з вадами зору.

Запезпечили дитячим харчуванням багатодітні сім’ї.

Розгорнули місця для постійного проживання одиноких людей похилого віку на випадок можливої евакуації.

Відкриті пункти прийому допомоги від нашого населення.

Налагоджені міжнародні зв’язки по гуманітарній допомозі з містами-побратимами та іншими європейськими державами.

Сьогодні якраз прийшла перша партія гуманітарної допомоги з Європи.

Ми неодноразово зверталися до аптечних закладів. Дуже просимо продовжувати працювати, а також відпускати доступні ліки за паперовими рецептами. Міністерство здоров’я України дозволило це робити.
А також звертаємося до торгівельних закладів з проханням не продавати алкогольні напої, адже під час воєнного стану це дуже небезпечно. Про це є відповідний наказ Обухівської районної військової адміністрації.

Зроблена величезна кількість роботи у нашому тилу, для того, щоб російський окупант не ступив на нашу землю.

Ми дуже дякуємо усім нашим захисникам!
Ми дуже дякуємо великим і малим підприємствам та підприємцям, які одразу відгукнулися та надали необхідну допомогу.
Ми дякуємо закладам харчування та невтомним жінкам, які готували провізію для наших воїнів.
Ми дякуємо нашим освітянам, які за короткий термін перейшли від освітянського процесу до процесу тилового забезпечення усім необхідним.
Ми дякуємо нашій медицині, яка оперативно надавала медичну допомогу пораненим воїнам та готова допомагати й надалі у разі складної воєнної ситуації.
Ми дякуємо нашим комунальним службам за те, що під час війни місто забезпечено водопостачанням, тепло- та газопостачанням, освітленням, організовано прибирання територій.
Ми дякуємо нашим депутатам, які допомагають нам координувати роботу, а особливо тим, які стоять на захисті нашої територіальної громади.

І все це не могло відбутися без вас, дорогі мої мешканці громади, справжні українці! Достойні, мужні та незламні! Пишаюся вами!
Пам’ятаймо, що ми найсильніші!
Разом ми Україна! Ми переможемо!

Коментарі