Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Тематичний семінар з ФОП Обухівського району щодо реєстрації РРО/ПРРО та подання декларації про майновий стан і доходи

Сьогодні 17 лютого 2022 року в рамках інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо змін у законодавстві, відбувся тематичний семінар начальника Обухівської ДПІ ГУ ДПС у Київській області Світлани БЄЛЯЄВОЇ з підприємцями Обухівського району. Говорили, зокрема, про застосування касових апаратів з 1 січня 2022 року, порядок реєстрації та використання.
Очільниця ДПІ наголосила, що суб’єкт господарювання, який має намір зареєструвати програмний реєстратор розрахункових операцій, повинен перебувати на обліку в контролюючому органі. Також на обліку має перебувати його господарська одиниця, де буде використовуватись ПРРО. Довела до присутніх послідовність дій при реєстрації ПРРО.

Окремо, Світлана БЄЛЯЄВА зупинилася на основних аспектах декларування доходів громадян, отриманих протягом 2021 року.

Наголосила, що декларування доходів та сплата податків – обов’язок кожного громадянина, від якого залежить економічний розвиток нашої держави.

Наприкінці заходу підприємцям Обухівського району надано пам’ятки щодо реєстрації РРО/ПРРО та рекомендовано підписатися на офіційні сторінки ДПС у мережі Фейсбук та Телеграм, а також слідкувати за новинами на сайті Головного управління ДПС у Київській області https://kyivobl.tax.gov.ua/.

Обухівська ДПІ ГУ ДПС
у Київській області

Коментарі