Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Шановна Обухівська громадо!

Відповідно до Указу Президента України від 14 лютого 2022 року «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства» сьогоднішній день – 16 лютого, оголошено Днем єднання українців.

На знак нашої впевненості у своїй силі, непохитності віри в перемогу, як і всі громадяни незалежної України, сьогодні ми зібралися разом на площі біля приміщення міської ради, щоб підняти Державний Прапор України, виконати наш Державний Гімн, показавши тим самим своє бажання жити вільно і захищати свою незалежність до останнього.

Віримо, що наша єдність, наша згуртованість навколо патріотичної ідеї призведе до посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання інформаційно-пропагандистського та морально-психологічного тиску з боку Росії.

Український народ, поневолений віками, дуже добре знає ціну здобутої незалежності. Нас ніколи не зламати ворогові, адже ми пам’ятаємо своє героїчне минуле, одвічну боротьбу найкращих синів і дочок України за суверенітет та цілісність держави.

Наша держава сьогодні сильна, як ніколи. У цей складний час український народ проявив свої найкращі якості – згуртованість та волю до перемоги. Сьогодні всі визнають, що від України та її армії залежить безпека Європи і всього континенту. Ми впевнені у наших Збройних Силах, але наші військові теж мають відчувати нашу підтримку, нашу згуртованість та нашу єдність. Основа нашої армії – це впевненість власного народу та міцна економіка. У нас одне велике європейське прагнення. Ми хочемо свободи й готові її виборювати.

Ми маємо підтримку багатьох іноземних країн, які простягнуть руку допомоги, якою б реальною не була загроза вторгнення чи впливу на нас.

А тому час консолідуватися, укріпити свою віру та згуртуватися в одну велику потужну українську спільноту.

Коментарі