Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Семінар-практикум в Обухівській ДПІ

Сьогодні заступником начальника Обухівської ДПІ ГУ ДПС у Київській області Оксаною Черненькою проведено семінар-практикум з платниками єдиного податку з питання заповнення реєстраційної заяви за формою № 1-ПРРО. Оксана Черненька на прикладі показала присутнім особливості заповнення такої заяви.

Також заступниця начальника наголосила, що для забезпечення повної відповідності адреси місцезнаходження господарської одиниці необхідно в приватній частині Електронного кабінету в розділі «Облікові дані платника»/«Відомості про об’єкти оподаткування» з графи «Місцезнаходження об’єкта оподаткування» скопіювати адресу та вставити її в реєстраційну заяву за формою № 1-ПРРО.

Зауважила, що у реєстраційній заяві за формою № 1-ПРРО зазначається локальний номер ПРРО, який присвоюється такому ПРРО суб’єктом господарювання. Локальний номер ПРРО становить числовий номер, він є унікальним серед номерів, що присвоюються суб’єктом господарювання у довільному порядку ПРРО для його реєстрації та застосування у відповідній господарській одиниці.

Локальний номер ПРРО зберігається за ПРРО до дати його скасування.

Наприкінці заходу учасникам практикуму надано вичерпні відповіді на запитання щодо роботи РРО/ПРРО.

Обухівська ДПІ ГУ ДПС у Київській області

Коментарі