Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Зустріч з платниками податків та представниками громадських організацій пройшла в Обухівській ДПІ

Сьогодні в рамках інформаційно-роз’яснювальної кампанії начальник Обухівської ДПІ ГУ ДПС у Київській області Світлана Бєляєва взяла участь в робочій зустрічі з платниками податків та представниками громадських організацій Обухівського району. Говорили, зокрема, про застосування касових апаратів з 1 січня 2022 року та основні аспекти кампанії добровільного декларування активів, з яких не були сплачені або сплачені в неповному обсязі податки та збори.

Також Світлана Бєляєва розповіла присутнім про можливість використання безкоштовного програмного продукту ПРРО, розробленого ДПС, про порядок реєстрації та використання.

Очільниця ДПІ довела до присутніх порядок ведення обліку товарних запасів, який є обов’язковим для ФОП загальної системи оподаткування, ФОП-платників податків ІІІ групи, які є платниками ПДВ, а також для ФОП – платників єдиного податку, які здійснюють реалізацію лікарських засобів, виробів медичного призначення та реалізацію ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів, дорогоцінного каміння та напівдорогоцінного каміння.

Наприкінці заходу учасникам зустрічі надано вичерпні відповіді на запитання щодо роботи РРО/ПРРО та рекомендовано підписатися на офіційні сторінки ДПС у мережі Фейсбук та Телеграм, а також слідкувати за новинами на сайті Головного управління ДПС у Київській області https://kyivobl.tax.gov.ua/.

Обухівська ДПІ ГУ ДПС
у Київській області

Коментарі