Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Садок «Намистинка» відремонтований в рамках «Великого будівництва» відкрився на Київщині

На Київщині триває розбудова соціальних об‘єктів. Сьогодні голова Київської облдержадміністрації Василь Володін відвідав дитячий садок «Намистинка» у м. Вишневе. Об‘єкт було капітально відремонтовано в рамках програми Президента «Велике будівництво».

У місті Вишневому це вже другий садочок відкритий за останній час.

Разом з очільником Київщини садок відвідали, оглянули результати виконаних робіт та поспілкувалися з колективом та вихованцями голова Бучанської районної державної адміністрації Микола Ляшенко та міський голова Вишневого Ілля Діков, депутати Київської обласної ради.

«За останні два роки ми значно покращили ситуацію з навчальними закладами області, в точу числі в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Відкриття садочків займає в цьому переліку надважливе значення. Адже наші міста зростають, збільшується кількість молодих родин, а відтак, і діточок», – зазначив голова ОДА Василь Володін під час спілкування з громадою Вишневого.

В рамках капремонту збільшено до 10 кількість груп; проведено термомодернізацію всієї будівлі, зроблено новий дах, замінені всі вікна на металопластикові, утеплено цоколь, оновлені всі входи – забезпечений безбар’єрний доступ.

Подбали під час робіт і про безпеку перебування тут дітей та дорослих: встановлено пожежну сигналізацію, систему відеоспостереження, систему контролю загазованості в підвалах та громовідвід.

Харчоблок та пральня обладнані усім необхідним сучасним обладнанням.

Усі наявні в закладі комп’ютери підключені до високошвидкісної мережі Інтернет, є мережа «Wi-Fi» з безкоштовним доступом.

Окрім обладнання сучасних навчальних приміщень, виконано благоустрій території, встановлено новий паркан та освітлення, нові дитячі майданчики, облаштовано великий новий спортивний майданчик з резиновим покриттям.

«Переконаний, усі 278 вихованців та 44 працівники будуть задоволені своїм новим садочком. А в нас попереду ще багато планів. Усі діти Київщини мають навчатися та виховуватись у сучасних, комфортних умовах», – підкреслив на завершення Василь Володін.

Повідомляє пресслужба Київської ОДА

Коментарі