Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

3 ГРУДНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

В календарі подій і дат є такий особливий день, 3 грудня, який присвячений людям з інвалідністю.

Це добра нагода переосмислити і оцінити, що вже зроблено на підтримку людей з особливими потребами, і що ще треба зробити для покращення умов життя, щоб ніхто з них не почувався забутими та полишеними наодинці зі своїми проблемами.

На теренах Обухівської міської територіальної громади є Обухівське учбово-виробниче підприємство Українського товариства сліпих, яке займається виготовленням та реалізацією дрібних пластикових та поліетиленових виробів, а також надає послуги по складанню та комплектуванню упаковок.

В наступному році підприємству виповнюється 60 років з дня заснування. Тут працюють особливі люди, зі своїми потребами та можливостями. Вони особливі і за своїм внутрішнім світом. Є в колективі талановиті особистості, які дивують своїм поетичним словом, пісенною творчістю та художнім талантом. Директором підприємства є Геля Віктор Михейович. Енергійний, відповідальний і небайдужий керівник, з яким давно співпрацюємо та спілкуємося.

Ми підтримуємо цей заклад вже багато років, допомагаємо вирішити нагальні проблеми, звертаємо увагу на першочергові потреби, створюючи більш комфортні умови для праці та пересування працівників.

Вчора мали нагоду відвідати УВП УТОС та засвідчити свою підтримку і повагу усьому колективу.

Хочу побажати людям з інвалідністю життєвої сили, енергії та оптимізму, міцного здоров’я та благополуччя, щастя та успіхів у всіх починаннях.

Коментарі