Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Вебінар щодо подання одноразової добровільної декларації та переваг електронних сервісів ДПС відбувся в Богуславській ДПІ ГУ ДПС у Київській області

Сьогодні в Богуславській ДПІ ГУ ДПС у Київській області відбувся вебінар з представниками Богуславської територіальної громади та платниками податків на тему: «Про подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації. Можливість та переваги електронних сервісів».

У заході взяли участь заступник начальника ГУ ДПС у Київській області Володимир ЛУГОВСЬКИЙ та начальник Богуславської ДПІ ГУ ДПС у Київській області Вікторія ПІДОПРИГОРА.

Головною темою вебінару стало обговорення питання одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб.

Володимир ЛУГОВСЬКИЙ проінформував присутніх про активи, які можуть бути задекларовані, про те, хто має їх задекларувати, за якими ставками оподатковуватимуться задекларовані активи, та по те, в які терміни має бути сплачено одноразовий збір.

Вікторія ПІДОПРИГОРА докладно роз’яснила механізм переходу на електронне спілкування з органами ДПС, про використання та можливості електронних сервісів ДПС, про переваги подання звітності в електронному вигляді.

Учасники заходу мали можливість задати питання як з одноразового декларування, так і з інших питань податкового законодавства та отримати на них кваліфіковані відповіді.

Дізнавайся про всі новації податкового законодавства на офіційній сторінці ГУ ДПС у Київській області у мережі Facebook за посиланням www.facebook.com/tax.kyiv.oblast та підписуйся на телеграм-канал ДПС https://t.me/tax_gov_ua.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX» https://t.me/infoTAXbot .

Богуславська ДПІ ГУ ДПС у Київській області

Коментарі