Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Проведено планову перевірку додержання (виконання) вимог нормативно-правових актів та нормативних документів у сфері пожежної і техногенної безпеки

9 листопада інспекторським складом Обухівського районного управління спільно з представниками закладу, було проведено планову перевірку додержання (виконання) вимог нормативно-правових актів та нормативних документів у сфері пожежної і техногенної безпеки, цивільного захисту ТОВ “АЛЬЯНС-ХОЛДИНГ”.

В ході перевірки проведено огляд електрогосподарства, первинних засобів пожежогасіння, наявності автоматичної пожежної сигналізації, зовнішнього водопостачання, стан будівель, зовнішніх установок та ін.

Перевірено також наявну документацію в установі, знання безпечної роботи працівниками. За результатами заходу представники ДСНС вказали на нагальні питання забезпечення пожежної безпеки на об’єкті. Та надали фахову допомогу, щодо того, як швидко і якісно усунути певні недоліки.

Проведення перевірок пожежної безпеки на такого роду об’єктах є вкрай необхідними, адже у великих будівлях закладів перебуває значна кількість людей, що при виникненні надзвичайної ситуації є вкрай ризиковано.

Обухівське РУ ГУ ДСНС

Коментарі