Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Семінар-практикум у Богуславській ДПІ щодо переваг користування онлайн-послугами та добровільного декларування статків

Сьогодні відбувся семінар-практикум начальника Богуславської ДПІ Вікторії Підопригори з платниками Богуславської територіальної громади щодо переваг користування онлайн-послугами та добровільного декларування статків.

Під час семінару фахівець податкової служби зазначила, що за рахунок використання сучасних інформаційних технологій електронні сервіси ДПС забезпечують дистанційне спілкування з податковою, значно спрощують та скорочують отримання адміністративних послуг, довідок та подачу звітності.

Також Вікторія Підопригора поінформувала присутніх про основні аспекти та механізм проведення добровільного декларування. Зокрема говорили про активи, які можуть бути задекларовані, про те, хто має їх задекларувати, за якими ставками оподатковуватимуться задекларовані активи, та по те, в які терміни має бути сплачено одноразовий збір.

Наприкінці заходу учасникам семінару надано відповіді на запитання та рекомендовано підписатися на офіційні сторінки ДПС у мережі Фейсбук та Телеграм, а також слідкувати за новинами на сайті Головного управління ДПС у Київській області https://kyivobl.tax.gov.ua/.

Богуславська ДПІ ГУ ДПС у Київській області

Коментарі