Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Засідання «круглого столу» у Миронівській ДПІ щодо електронних сервісів та декларування за допомогою електронного кабінету

В Миронівській ДПІ ГУ ДПС у Київській області відбулось засідання «круглого столу», де розглядалися питання щодо електронних сервісів та декларування за допомогою електронного кабінету.

Зустріч провела заступник начальника Миронівської ДПІ Тетяна ЯБЛОНСЬКА.

Заступник начальника інспекції зазначила, що електронні сервіси ДПС за рахунок використання сучасних інформаційних технологій забезпечують дистанційне спілкування з податковою, значно спрощують та скорочують отримання адміністративних та реєстраційних послуг, довідок, витяги з реєстрів платників податків, подачу звітності, а за допомогою сервісу «ЗІР» і на офіційній сторінці ДПС у соціальній мережі Facebook можна переглянути анонси, новини та іншу корисну інформацію.

Найпопулярнішим сервісом і засобом для спілкування з податковою службою є «Електронний кабінет платника».

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС https://tax.gov.ua/.

Також, Тетяна ЯБЛОНСЬКА нагадала, що не менш актуальним питанням є запровадження з 01 вересня 2021 року одноразового (спеціального) добровільного декларування. Вказана Декларація подається безпосередньо декларантом до контролюючого органу в електронній формі.

Зупинилася на основних аспектах декларування та відповіла на всі питання присутніх. Запропонувала долучитися до інформаційних ресурсів ДПС.

Миронівська ДПІ ГУ ДПС у Київській області

Коментарі