Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ВИЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ – ЧОТИРИ ПРОЄКТИ ГРОМАДСЬКОГО БЮДЖЕТУ ПО МІСТУ ТА СЕЛАХ ГРОМАДИ

29 вересня 2021 року в сесійній залі міської ради відбулося засідання робочої групи з питань розробки основних положень та принципів громадського бюджету на території Обухівської міської територіальної громади.

Дійшов до фінішу процес голосування за проєктами мешканців Обухівської громади в рамках Програми реалізації громадського бюджету на 2021-2025 рр. у 2021 році.

Загальний бюджет для реалізації даної програми складає 2,2 млн. грн.

За результатами голосування переможцями стали чотири проєкти – по місту Обухів: великий – скейт-парк на Дзюбівці (автор Поліщук Богдан), малий – арт-концепт ДЮСШ (автор Нечитайло Олександр), по селах: великий проєкт – територія дитинства (оновлення обладнання усіх дитячих майданчиків Григорівського старостинського округу (автори Яценко Лілія, Рак Оксана) та малий проєкт – зупинки громадського транспорту у с. Перегонівка (автори Калита Наталя та Трегуб Руслан).

Загальна сума реалізації цих 4 проєктів-переможців складає 2,133 млн. грн., а отже є залишок – близько 67,0 тис. грн. Відповідно до пункту 6.3 Положення про громадський бюджет на території Обухівської міської територіальної громади, кошти, які були передбачені Програмою на реалізацію пропозицій можуть бути використані в повному обсязі.

Робочою групою було вирішено на залишкову суму реалізувати ще один проєкт, який відповідає даній сумі, або є в рамках цієї суми. Ним є малий проєкт по місту – фетальний монітор для Кардіотокографії (КТГ), автором якого є Юхимчук Ірина.

Ми щиро вітаємо переможців проєктів та бажаємо їм успішної реалізації їхніх задумів. Дякуємо кожному учаснику за ініціативу та небайдужість до розвитку міста та громади в цілому.

Коментарі