Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ГЕРОЇ НАВІКИ У НАШИХ СЕРЦЯХ: «МИ ПАМ’ЯТАЄМО. ОБУХІВЩИНА»

29 вересня – цей день для Обухівської громади став Днем пам’яті усіх воїнів-земляків, які віддали свої життя за Україну в період російсько-української війни 2014-2021 рр.

У цей пам’ятний день на знак нашої великої пошани були покладені квіти до місць захоронень Героїв.

В Обухівському центрі культури і дозвілля відбувся патріотичний захід присвячений загиблим та померлим воїнам АТО/ООС. З великого екрану на сцені в залу дивилися очі тих, хто більше не повернеться додому, не здійснить свої мрії, не побачить рідних облич. Велика туга опанувала усіх присутніх, бо з кадрів фільмів ми бачили гірку правду страшних численних втрат цієї неоголошеної і підступної війни.

Зі сцени лунали пісні, які зачіпали душевні струни кожного, хто був на заході. Патріотичні почуття з’єдналися зі скорботою та сумом.

У залі були присутні родини загиблих та померлих від ран в мирному житті наших Героїв-земляків. З глибокою шаною їм були вручені квіти. Для них стало великим випробуванням знову згадати рідні обличчя.

Важко словами передати біль втрати синів нашого Обухівського краю, великих втрат усього українського народу. Цей біль один на усіх. У наших серцях навіки залишаться імена воїнів-земляків.

У пам’яті кожного з нас – великий подвиг Героїв в ім’я України.

Коментарі