Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ДОРОГА ОБУХІВСЬКА РОДИНО!

День народження – це завжди хвилююче свято, а для міста – це взагалі велика подія.

Сьогодні ми відзначаємо 659-річницю заснування міста Обухова. Це свято зустрічаємо в новому статусі – Обухівської міської територіальної громади, яка є найбільшою в Обухівському районі.

У нашій громаді, як у віночку, сплелися 25 населених пунктів: 1 місто та 24 села. У кожного свої традиції, своя історія. Та шлях у нас один – до успіху, до прогресивного розвитку, до процвітання. І ми, разом, однією дружною родиною, докладемо для цього усіх зусиль.

Історію нашого міста пишете ви, його мешканці. Своїми добрими справами, досягненнями, творчістю, копіткою працею.

Пишаюся Обуховом, адже за останні роки ми разом з вами зробили його комфортним, розвинутим, привабливим, як для мешканців, так і гостей.

Кожен з вас вкладає часточку свого серця, щоб місто та громада ставали ще кращими.

Я дякую кожному мешканцю за небайдужість, підтримку, за щоденну працю в своїй царині, за велику об’єднуючу силу кожного з вас.

Хочу згадати усіх, хто творив славетну історію нашого рідного краю, плекав традиції, розбудовував і боронив від ворогів, та продовжує робити це і зараз. Велика шана та подяка вам!

Дорогі земляки та шановні гості!

Прийміть сердечні вітання з 659-річницею народження міста Обухова!

Зичу кожному квітучого здоров’я, добра, довгожданого миру та благополуччя. Нехай кожен відчує себе щасливим, успішним та життєрадісним. А мрії та плани неодмінно здійсняться!

Разом – ми сильні! Разом – ми успішні! Громада – коли разом! Вірю – разом ми багато досягнемо та примножимо для теперішніх і майбутніх поколінь.

Зі святом вас!

З повагою Обухівський міський голова Олександр Левченко

Коментарі