Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

День знань в Обухівській територіальній громаді

У закладах освіти Обухівської міської територіальної громади пролунав Перший дзвоник: напрочуд чудово, весело, творчо.

Стало доброю традицією зустрічати Перше вересня — початок нового навчального року — як велике й радісне свято. У кожному закладі до нього готувалися по-своєму. Хтось проводив флешмоб, хтось запланував і провів веселі руханки, а хтось вирушив на екскурсію.

Майже сімсот першокласників уперше переступили поріг закладу. А скільки ще цікавого попереду: нові друзі, перший вчитель, нові знання…

Цікаво й неповторно пройшло свято в Академічному ліцеї імені Володимира Мельника.

Учнів привітали директорка ліцею та гості. Першокласники розповіли перші вірші про шкільну родину, яка радо прийняла їх. Казкові герої, які завітали на свято, підтримали першокласників, приєднавшись до привітань. А потім одинадцятикласники залучили всіх учасників заходу до веселого флешмобу.

Які вони цікаві! Веселі й життєрадісні, такі собі маленькі Дюймовочки й Котигорошки, зачаровані всім, що бачать довкола. Напевне, кожен, хто буде дивитися на них сьогодні, згадає себе, своє Перше вересня.

За народним звичаєм на гарні справи батьки благословили дітей вишитими рушниками.
Копачівський НВК зустрів своїх учнів охайною територією, відкрили двері світлі класи, а вчителі зустрічали кожного учня щирою посмішкою. Школярів зустріли Пори року, які змусили школярів замислитися над початком навчального року.

Школярі багатьох закладів нагадали присутнім про участь у встановленні Національного рекорду та вшанували обухівський рушник, виконавши хореографічну постановку під супровід пісні «Рідна мати моя».

В Академічних ліцеях № 1, 2, 3, 5 старшокласники організували для першокласників руханки, для кожного класу були організовані окремі локації: екскурсії до музею, флешмоби, квести, поїздки до Древнього Києва «Парк Київська Русь» тощо.

Не забули згадати і загиблих воїнів та вшанувати їх пам’ять хвилиною мовчання.

Частина активних учнів була нагороджена подяками на призами від керівництва закладів та спонсорів.

Для всіх учнів закладів загальної середньої освіти громади було проведено Перший урок. Класні керівники привітали учнів з початком нового навчального року.

Неповторно проведено День знань у закладах дошкільної освіти. На території садочків малюків та їх батьків зустрічали педагоги. Для них було організовано ігри-подорожі героями казок, флешмоби, спортивні перегони, естафети тощо. А також для всіх бажаючих встановлено тематичні фотозони.

Весело і цікаво зустрічали після літнього відпочинку вихованців в ЗДО “Зірочка”. Лікар Айболит запропонував дітям руханку, а Свинка-Северинка та дівчинка Нехочуха грались з дітьми в веселі ігри, співали пісні та танцювали в таночках. Сценарій свята підготувала музичний керівник Дергачева Л.Ф.

Бажаємо усім дітям підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті.

Коментарі