Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта: проєкту рішення Виконавчого комітету Обухівської міської ради «Про встановлення ТОВ «Обухівтранс» тарифів на перевезення пасажирів міста Обухів»

Відповідно до ст.9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», ст.15 Закону України «Про доступ до публічної інформації» відділ житлово – комунального господарства та транспорту Виконавчого комітету Обухівської міської ради Київської області виноситиме на розгляд Виконавчого комітету Обухівської міської ради проєкт рішення «Про встановлення ТОВ «Обухівтранс» тарифів на перевезення пасажирів міста Обухів».

Даний проєкт рішення розроблено з метою приведення у відповідність тарифів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом до розрахункових, економічно-обгрунтованих витрат суб’єктів господарювання, що працюють на ринку пасажирських перевезень. Встановлення економічно – обгрунтованих тарифів на перевезення пасажирів надасть можливість перевізникам працювати беззбитково в умовах збільшення мінімальної заробітної плати та цін на пальне, матеріально – технічні ресурси, забезпечувати якісне надання послуг та підвищення комфортності пасажирських перевезень.

Пропозиції та зауваження до проєку регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу будуть прийматись у письмовому вигляді від громадян, суб’єктів господарювання та їх об’єднань, інформаційно-дорадчих органів протягом місяця з дня опублікування проєкту рішення, а саме: з 31.08.2021 по 30.09.2021 на поштову адресу розробника: відділу житлово – комунального господарства та транспорту Виконавчого комітету Обухівської міської ради Київської області (08700, м. Обухів, вул. Малишка, 6, тел. 5-34-81) або за електронною адресою: gkg@obcity.gov.ua; gkg_obuchivmeria@ukr.net.
Проєкт рішення та відповідний аналіз впливу регуляторного акта розміщені на офіційному сайті Обухівської міської ради.

Начальник відділу житлово – комунального
господарства та транспорту Виконавчого
комітету Обухівської міської ради
Київської області                                                                          Людмила ШЕВЧЕНКО

Коментарі