Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

У рамках відзначення 30-річниці Незалежності України в Обухові відбулася церемонія нагородження мешканців Обухівської громади

У рамках відзначення 30-річниці Незалежності України в Обухові відбулася церемонія нагородження медалями “30 років Незалежності України” та подяками міського голови мешканців Обухівської громади: Почесних громадян міста, промисловців, підприємців, освітян, медиків, родини загиблих воїнів АТО/ООС, учасників бойових дій, волонтерів, ветеранів, ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС, спортсменів та тренерів, працівників культури та мистецтв, жителів сіл громади.

Наша талановита та обдарована молодь: випускники, які закінчили навчальні заклади із золотою та срібною медалями, призери і переможці олімпіад, конкурсів, а також батьки випускників та педагоги були нагороджені подяками міського голови, грошовими винагородами та подарунками.

Почуття великої гордості та поваги переповнюють мене. Ви є наша еліта, кращі з кращих! Вами пишається уся Обухівська міська територіальна громада!

Коментарі