Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ШАНОВНА ОБУХІВСЬКА ГРОМАДО!

Щиро вітаю вас з Днем народження нашої України – 30-річницею Незалежності!

Ми йшли до цієї знаменної дати довгими тернистими шляхами, долали нескінченні перешкоди, втрачали найкращих синів та доньок.

Незалежність була мрією мільйонів свідомих українців. І вона здійснилася!

24 серпня 1991 року Верховною Радою УРСР було ухвалено Акт проголошення незалежності України.

А далі довгі роки становлення, усвідомлення та пошуків.

30 років незалежності продемонстрували усім нам та світові, що Україна відбулася як держава, здатна утверджувати демократичні цінності, відстоювати гідність та плекати національну ідентичність.

Українців назавжди змінили події 2014 року. Революція Гідності, анексія Автономної Республіки Крим і воєнні дії на сході України сприяли піднесенню патріотичного духу українців, і любов до рідної землі покликала знову відстоювати свободу, захищати суверенітет і територіальну цілісність держави. Низький уклін воїнам за це!

Велика пошана та вічна пам’ять тим, хто віддав за Україну своє життя! Згадаймо їх.

На мирній території країна впевнено розвивається, втілює реформи, реалізує проєкти і програми, створює сучасну інфраструктуру, укріплює міжнародне співробітництво.

І кожен з нас, кожен мешканець нашої Обухівської міської територіальної громади вписує свою сторінку в славетну історію нашої держави, кожен носить в серці часточку України.

Бажаю усім нам наснаги та натхнення, добра та благополуччя. А рідній державі – розвитку, процвітання і такого довгоочікуваного миру.

З Днем народження, рідна ненько-Україно!

Ти понад усе!

З повагою, міський голова Олександр Левченко

Коментарі