Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Урочисте відкриття дитячого садочка “Капітошка” у селі Красне Перше Обухівської міської територіальної громади

Відкриття дошкільних закладів – це велика та приємна подія. І для тих, хто вклав свої сили та можливості, і для батьків та малечі, яка переступить поріг закладу.

Сьогодні ми урочисто відкрили новий дитячий садочок “Капітошка” у селі Красне Перше Обухівської міської територіальної громади.

Заклад розраховано на 60 місць. Обладнаний він за усіма сучасними вимогами. Харчоблок має сучасне обладнання, яке дасть забезпечити якісне харчування для діток. Затишні спальні та ігрові кімнати, туалети та інші приміщення мають чудовий оновлений вигляд.

На території дитсадка встановлені ігровий та спортивний майданчики, висаджено саджанці плодових дерев, декоративні кущі та дерева.

Майбутні вихованці та їх батьки ознайомилися з садочком та майданчиками. Враження залишилися дуже приємні.

У цьому чудовому заході взяли участь депутати міської та обласної ради, громадські діячі, представники закладів освіти громади, жителі села, учні Красненської гімназії та найменші мешканці села, для яких відкрилися двері нового закладу.

Велику подяку висловлюємо усім, хто брав участь у підготовці до відкриття дитячого садочку. Результати перевищили усі сподівання.

Залишилося побажати маленьким вихованцям, щоб їхній новий дім став для них затишним та зручним, а вихователям – сил та наснаги у такій почесній місії – плекати та виховувати молоде покоління громадян.

Коментарі