Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ВІТАЄМО КРАСНУ СЛОБІДКУ З ДНЕМ СЕЛА! МНОГАЯ ЛІТА!

Чудова природа, привітні та працьовиті люди, велична історія від заснування до сьогодення, край наповнений героїчними постатями і трудовою славою односельців – ці всі слова про село Красна Слобідка, яке 14 серпня святкувало свій день народження.

Село – це колиска народу. З нього усе починається і тримається в усі часи. День села – це свято кожного, хто проживає тут, хто має тут своє коріння.

Приємний і піднесений настрій панував впродовж усього свята.

Були відзначені подяками міського голови, грамотами і цінними подарунками почесні мешканці села, довгожителі, ювіляри подружнього життя, батьки новонароджених, воїни-земляки та їх родини.

З найкращими музичними вітаннями до краснослобідців завітали працівники Миронівського інституту пшениці ім. В. М. Ремесла НААН, та як годиться не з порожніми руками, а із запашним короваєм.

Лунали зі сцени пісні місцевих талановитих колективів, колективів Міського будинку культури та інших виконавців, які додали святкового настрою усім присутнім. А для найменшеньких мешканців були ігрові розваги та атракціони.

На території працювала виставка виробів майстрів народної творчості та проходила святкова торгівля.

Шановні мешканці села Красна Слобідка! Хай доля до кожного з вас буде прихильною, добра вам та благополуччя, успіхів в усіх починаннях, процвітання селу і кожній родині! Зі святом!

Коментарі