Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Шановні мешканці Обухівської громади!!!

05 та 15 липня 2021 року відбулися засідання робочої групи з питань розробки основних положень та принципів громадського бюджету на території Обухівської міської територіальної громади, на яких розглянуто та відібрано проєкти, які будуть допущені до голосування.

На засіданні робочої групи були присутні автори ідей – проєктів.

Кожен проєкт був презентований авторами проєктів, проаналізований, обговорений членами робочої групи і прийняті відповідні рішення.

Мешканцями Обухівської громади було подано 13 проєктів.

За результатами прийнятих комісією рішень до голосування допущено 9 проєктів: «Відкритий майданчик для тренувань», «Скейт – парк на Дзюбівці», «Територія дитинства (оновлення обладнання усіх дитячих майданчиків Григорівського старостинського округу)», «Безпека школярів – майбутнє країни», «Зупинки громадського транспорту у селі Перегонівка», «Пароконвектомати для дошкільних навчальних закладів Обухівської територіальної громади», «Облаштування громадського простору в селі Таценки з оформленням глядацької зони та зони памп-треку для дітей та підлітків», «Фетальний монітор для Кардіотокографії (КТГ)», «Арт – концепт ДЮСШ».

Проєкт «Приміщення для фізичної та психологічної реабілітації учасників АТО/ООС» був відхилений робочою групою. Причиною відхилення проекту є вимоги п. 4 ст. 80 ЗУ «Про освіту» – об’єкти та майно державних і комунальних закладів освіти не підлягають приватизації чи реалізувати через міські цільові програми.

Проєкт «Кращому місту – кращу бібліотеку!» також був відхилений робочою групою, так як бібліотека потребує капітального ремонту, витрати на реалізацію значно перевищують зазначену вартість. Даний проєкт запропоновано реалізувати через міські цільові програми.

Один проєкт «Суцільний скейт – парк в селі Таценки Обухівської міської ТГ» – направлений на доопрацювання (визначення розміщення даного об’єкту).

Офіційне голосування розпочнеться з 01 вересня по 20 вересня 2021 року. Проголосувати за проєкт можна в паперовому вигляді, шляхом передачі заповненого бланку голосування (при собі мати паспорт громадянина України) до уповноваженого робочого органу – управління економіки Виконавчого комітету Обухівської міської ради Київської області за адресою: м. Обухів, вул. Малишка, 6, у селах – уповноваженій особі (старості села), через електронні термінали самообслуговування «ПриватБанк» або шляхом електронного голосування на порталі: https://budget.e-dem.ua/3211600000.

Консультації щодо голосування за проєкти по Громадському бюджету можна буде отримати в управлінні економіки виконавчого комітету Обухівської міської ради Київської області ekonom_obuchivmeria@ukr.net.

 

Управління економіки Виконавчого комітету

Обухівської міської ради Київської області 

Коментарі