Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

В СЛАВУТИЧІ ТРИВАЄ РЕКОНСТРУКЦІЯ «БЕЗБАР‘ЄРНОГО» БАСЕЙНУ

В 2021 році багато часу приділяється розвитку спортивної інфраструктури Київщини. Розбудова спортивної мережі відбувається в тому числі в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«В Славутичі зараз тривають роботи з реконструкції критого басейну. Період реалізації проєкту розрахований на 2021-2022 роки. Реконструкція існуючого басейну надасть місту сучасний, комфортний, інноваційний та безпечний спортивний плавальний басейн, що включає в себе безпосередньо не лише залу з басейном та допоміжними приміщеннями, а й додаткові приміщення для відпочинку, щоб забезпечити зручність відвідувачам», – зазначив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

Він додав, що проєкт передбачає заміну застарілих внутрішніх та зовнішніх інженерних мереж, що вже вичерпали всій експлуатаційний потенціал, ремонт внутрішніх приміщень з можливістю комфортного перебування людей з особливими потребами.

Проєкт реконструкції будівлі включає в себе:

– капітальний ремонт всіх приміщень, включаючи технологічний підвал і всі санітарні приміщення, з використанням сучасних технологій та естетично привабливих матеріалів;

– повна заміна водопровідних систем;

– повна заміна систем опалення та вентиляції;

– повна заміна пожежної сигналізації;

– повна заміна електромереж;

– повна заміна технологічного обладнання.

 

Повідомляє пресслужба Київської ОДА.

Коментарі