Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Зустріч з представниками громадської організації “Спілка учасників АТО м. Обухів та Обухівського району “Обухівщина”

30 червня 2021 року в приміщенні відділу обслуговування громадян №13 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області, начальник відділу Наталія Василишина провела зустріч з представниками громадської організації “Спілка учасників АТО м. Обухів та Обухівського району “Обухівщина” П. Москаленком, О. Підтілком та А. Валуєвим. Голова спілки Олександр Кучма.

Темою зустрічі було обговорення питань пенсійного забезпечення громадян з числа учасників антитерористичної операції, які мають інвалідність внаслідок війни, та зміни з 01.07.2021, в зв’язку з підвищенням прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність, а саме:

Мінімальна пенсійна виплата з 01.07.2021 становить: для осіб з інвалідністю внаслідок війни І групи – 12051,00 грн. (650 % прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність), ІІ групи – 9733,50 грн (525 %), III групи – 6674,40 грн. (360 %).

Надано роз’яснення щодо умов виходу на пенсію, як учасникам бойових дій, в залежності від віку та страхового стажу, передані буклети щодо пенсійного забезпечення та інформація щодо змін в розмірі пенсій з 01.07.2021 року.

Наталія Василишина надала відповіді на поставлені запитання, вирішили проводити такі зустрічі при першій необхідності та при змінах в пенсійному законодавстві.

Начальник відділу
обслуговування громадян №13
(сервісний центр)                                                                       Наталія ВАСИЛИШИНА

Коментарі