Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

За три доби фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі відновили електропостачання у 450 населених пунктах області

Протягом 26-28 червня через негоду — зливу, грозу, місцями град та пориви вітру до 24 метрів на секунду — у Київській області відбулися масові відключення електроенергії. Аварійні бригади ДТЕК Київські регіональні електромережі повернули світло у 205 міст і сіл, які були знеструмлені повністю та у 245, що постраждали частково. Відновили 206 ліній та 3871 трансформаторну підстанцію. Сьогодні фахівці компанії працюють у звичайному режимі.

Для оперативного відновлення електропостачання у будинках клієнтів та усунення наслідків негоди, спеціалісти ДТЕК Київські регіональні електромережі цілодобово працювали останні три дні. До ліквідації аварій було залучено 70 бригад. Роботи ускладнювались величезною кількістю аварійних дерев та гілок, які через негоду впали на лінії електропередач або перегородили шлях для проїзду на місце аварії.

«ДТЕК надійна та відповідальна компанія, яка працює 24/7, аби забезпечити всіх клієнтів світлом. Найбільше відключень відбулося у суботу. Спеціалісти відновили електропостачання у 164 населених пунктах, які були знеструмлені повністю та у 187, що постраждали частково. Протягом трьох діб спеціалісти компанії повернули світло 450 населених пунктів області. Наразі фахівці працюють над поодинокими заявками клієнтів, які не пов’язані зі знеструмленням через негоду і докладають максимум зусиль, щоб в найкоротші терміни повернути світло в оселі наших клієнтів», — зазначив генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

Поради під час можливих масових відключень через негоду: інформацію про аварійні відключення можна перевірити на сайті компанії в розділі «Немає електроенергії?». Якщо ваша адреса там є, — спеціалісти вже знають про відключення і відновлюють електропостачання. Якщо ви не знайшли свою адресу — повідомте про відключення у зручний спосіб: через мобільний додаток «Мережі онлайн» (додаток доступний в AppStore та Google Play Market), чат-бот у Viber і Telegram або приватні повідомлення на сторінці ДТЕК Київські регіональні електромережі у Facebook.

Відділ комунікацій
ДТЕК Київські регіональні електромережі

Коментарі