Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Співпраця з органами місцевого самоврядування: на черзі – Фастівщина

На завершення тижня відбулась розширена нарада за участю заступників начальника ГУ ДПС у Київській області Михайла Огерука та Володимира Луговського, фахівців ГУ ДПС у Київській області із керівниками об’єднаних територіальних громад Фастівського району. Традиційно до участі у заході долучився Василь Фатхутдінов, начальник ГУ Пенсійного фонду у Київській області. Захід відбувся за сприяння та участі в.о. голови Фастівської районної державної адміністрації Віктора Тюріна, а також голови районної ради Віктора Веремейчика.

Як завжди, головне питання для обговорення – резерви наповнення місцевих бюджетів, оскільки саме вони є запорукою забезпечення соціально-економічного розвитку.

Також не меншу цікавість викликала тематика інвентаризації земельних ділянок та перегляд договорів оренди з урахуванням цільового призначення, тимчасових кодів земельних ділянок, надходження акцизного податку з реалізації роздрібної торгівлі підакцизними товарами.

Зустріч загалом минула в атмосфері цікавого, часом непростого, але ефективного діалогу.

«Головний зміст співробітництва полягає у тому, що його слід розглядати як ефективний інструмент покращення якості надаваних послуг, удосконалення менеджменту, головними чинниками якого чітке усвідомлення наявності проблем та бачення шляхів їх вирішення, готовність до співпраці на принципах чесності та прозорості відносин, налагодження комунікації. Зі свого боку податківці готові та вживатимуть можливих заходів для співробітництва» – зазначив підсумовуючи результати наради Михайло Огерук.

ГУ ДПС у Київській області

Коментарі